Våra kurser är populära och platserna går åt snabbt, så anmäl dig i god tid

Kursanmälan

Fallskärmskurs 2020

Alla våra kurser för 2019 är nu avslutade. Kursdatum för nästa år kommer att släppas i början av december, om du gör en intresseanmälan på länken nedan så får du ett mejl när mer information om kursdatum och anmälan finns tillgängligt. 

Det här kan snart vara du..

Du får klartecken, klättrar ut, kollar att båda instruktörerna är redo, och hoppar av. Under första hoppet övar man på att hitta handtaget, hålla koll på höjden och känna på frifallet i ”lugn och ro”. Enkelt va?!

Viktig information om kursen

Viktigt dokument att ladda ner och skriva ut:

Läkarintyget är avgörande för att få hoppa. Intyget ska lämnas in vid första kurstillfället. Om du är mellan 15 och 18 år behöver du dessutom målsmans intyg för att få gå kursen. Blanketten finns att skriva ut i kursinformationen och tas sedan med till första kurstillfället. Av säkerhetsskäl finns en övre viktgräns (max 105 kg). Upplysningen behövs även för att planera utrustningar samt för beräkning av maxvikt i planet så var ärlig. Anmälan måste ske senast 14 dagar innan kursstart.

Viktig information om anmälan & betalning

Betalning sker via bankgiro och anmälningsavgiften ska vara oss tillhanda 3 arbetsdagar efter att du mottagit ditt bekräftelsemejl och betalningsuppgifter. Anmälan är bindande och väljer du att avboka efter vi mottagit din betalning tas en avgift på 3900 SEK ut. Avbokning av kurs ska ske senast 14 dagar innan kursstart, avbokningar efter det ger ingen återbetalning av resterande kursavgift. Kursboken ingår i avgiften och kommer att postas ut tillsammans med ett välkomstpaket till den adress som du anger i anmälningsformuläret, senast 14 dagar efter anmälan.

Du har ett år på dig att avsluta kursen men vid årsskiftet behöver medlemskapet (inklusive försäkringar) förnyas på samma sätt som för certifierade hoppare, då detta löper per kalenderår.