Våra kurser är populära och platserna går åt snabbt, så anmäl dig i god tid

Kursanmälan

Kursdatum 2019

    Alla kurser för 2018 är avslutade. Är du intresserad av att gå kurs under 2019, gör en intresseanmälan så får du information så fort datumen släpps! Detta brukar ske i slutet av året.
INTRESSEANMÄLAN

Det här kan snart vara du..

Du får klartecken, klättrar ut, kollar att båda instruktörerna är redo, och hoppar av.. Under första hoppet övar man på att hitta handtaget, hålla koll på höjden o känna på frifallet i ”lugn och ro”. Enkelt va?!

Viktig information om kursen

Viktigt dokument att ladda ner och skriva ut:

Läkarintyget är avgörande för att få hoppa. Intyget ska lämnas in vid första kurstillfället. Om du är mellan 15 och 18 år behöver du dessutom målsmans intyg för att få gå kursen. Blanketten finns att skriva ut i kursinformationen och tas sedan med till första kurstillfället. Av säkerhetsskäl finns en övre viktgräns (max 105 kg). Upplysningen behövs även för att planera utrustningar samt för beräkning av maxvikt i planet så var ärlig. Anmälan måste ske senast 14 dagar innan kursstart.

Viktig information om anmälan

Kursavgiften skall du betala inom 14 dagar från bokning för att behålla din plats. Kursboken ingår i avgiften och kommer att postas ut till den adress som du anger i formuläret nedan så snart inbetalningen är bekräftad. Betalningar sätts in på klubbens bankgiro 5625-4071. Anmälan är bindande och väljer du att avboka tas en avgift på 3900 SEK ut. Avbokningar ska ske senast 14 dagar innan kursstart, avbokningar efter det ger ingen återbetalning av kursavgift.

Du har ett år på dig att avsluta kursen men vid årsskiftet behöver medlemskapet (inklusive försäkringar) förnyas på samma sätt som för certifierade hoppare, då detta löper per kalenderår.