Våra kurser är populära och platserna går åt snabbt, så anmäl dig i god tid

Kursanmälan

Kursdatum 2019

Kursdatumen för 2019 finner ni nedan. Alla kurser startar med samling och teoripass på fredagar. Lördag och söndag fortsätter teorin och måndagar sker examineringen. Tisdag till fredag hoppar ni sedan så mycket det går. Det släpps 8 platser per kurstillfälle, om inget annat anges i listan nedan.

  • Kurs 1, 31 maj – 7 juni (2 platser kvar)
  • Kurs 2, 7 juni – 14 juni (5 platser kvar)
  • Kurs 3, 28 juni – 5 juli (6 platser kvar)
  • Kurs 4, 5 juli – 12 juli (12 platser kvar)
  • Kurs 5, 19 juli – 26 juli (8 platser kvar)
  • Kurs 6, 2 augusti – 9 augusti (4 platser kvar)

 

OBS! Betalning av kurs sker vid bokningstillfället. Anmälan är bindande och väljer du att avboka tas en avgift på 3900 SEK ut.

Det här kan snart vara du..

Du får klartecken, klättrar ut, kollar att båda instruktörerna är redo, och hoppar av. Under första hoppet övar man på att hitta handtaget, hålla koll på höjden och känna på frifallet i ”lugn och ro”. Enkelt va?!

Viktig information om kursen

Viktigt dokument att ladda ner och skriva ut:

Läkarintyget är avgörande för att få hoppa. Intyget ska lämnas in vid första kurstillfället. Om du är mellan 15 och 18 år behöver du dessutom målsmans intyg för att få gå kursen. Blanketten finns att skriva ut i kursinformationen och tas sedan med till första kurstillfället. Av säkerhetsskäl finns en övre viktgräns (max 105 kg). Upplysningen behövs även för att planera utrustningar samt för beräkning av maxvikt i planet så var ärlig. Anmälan måste ske senast 14 dagar innan kursstart.

Viktig information om anmälan & betalning

Kursavgiften (13 900 SEK) betalas direkt vid bokningstillfället via kortbetalning (OBS! Om du är kund hos Nordea behöver du öppna upp ditt kort för säkra internetköp, annars går inte köpet igenom). Anmälan är bindande och väljer du att avboka tas en avgift på 3900 SEK ut. Avbokningar ska ske senast 14 dagar innan kursstart, avbokningar efter det ger ingen återbetalning av kursavgift. Kursboken ingår i avgiften och kommer att postas ut tillsammans med ett välkomstpaket till den adress som du anger i anmälningsformuläret, senast 14 dagar efter anmälan.

Du har ett år på dig att avsluta kursen men vid årsskiftet behöver medlemskapet (inklusive försäkringar) förnyas på samma sätt som för certifierade hoppare, då detta löper per kalenderår.