Therese Larsson

Arrangör

Therese Larsson
E-post
therese.larsson@skydive.se
Webbplats
http.//skydive.se

Coacher

Stockholms Fallskärmsklubb

Platser

Stockholms Fallskärmsklubb
Stockholms Fallskärmsklubb, Tierp, Sverige
Kategori
QR Code

Datum

2019 01 jul - 2019 05 jul

Kostnad

2,530Kr

Etiketter

Populär

Friflygarlägret

Den 1-5 juli arrangeras årets upplaga av Friflygarlägret i Gryttjom. 10 fantastiska coacher kommer att finnas på plats för att lära ut så mycket de kan och hinner med under veckan. Lägret riktar sig till både dig som är nybörjare men även dig som är en mer erfaren friflygare, det enda kravet vi har är att du har en friflygarsäker rigg samt en akustisk höjdvarnare (dytter).

Varje coach kommer att tilldelas en grupp på  3-4 personer och totalt finns det plats för 35 deltagare. Alla grupper, oavsett kunskapsnivå eller deltagarantal, har rätt till one-on-one coaching.

Lägret startar med samling/gruppindelning söndagskvällen den 30 juni. Hoppning sker  måndag till fredag och vi avslutar allt med gemensam middag och fest på fredagskvällen.

Anmälningsavgiften är 2530 SEK och betalas direkt i samband med bokningen. Avgiften inkluderar coachning på marken och i luften samt den gemensamma middagen. Kostnad som sedan tillkommer är dina egna hopp samt coachens (om ni hoppar flera delas coachens slot mellan alla i gruppen).

INFORMATON!
Ibland går det tyvärr inte alltid som man tänkt sig – servern klarade inte av belastningen som blev på sidan då bokningen öppnade idag 11/2 och därav kunde inte bokningar genomföras. Vi kan inte annat än att beklaga detta. Bokningen kommer att öppnas upp på nytt, utanför servern så att det förhoppningsvis fungerar bättre.

Anmälan öppnar tisdag 12 februari kl. 12:00
VIA DEN HÄR LÄNKEN

 

X
 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Dagsschema