Vi har träningsläger, tävlingar och events hela säsongen

Vad händer säsongen 2018?

LÄGER, TÄVLINGAR OCH KURSER!

I Gryttjom händer det i stort sett något varje dag. På den här sidan kan du ta del av vårt härliga utbud. Vi lägger dock inte ut alla säsongens händelser på en och samma gång så håll koll på nyheterna, där annonserar vi så fort något nytt event kommit ut. Alla event som kräver anmälning har en egen anmälningslänk på respektive eventsida. Där kan du även läsa om eventuella kunskapskrav, innehåll och upplägg.

 Maila frågor och funderingar till therese.larsson@skydive.se

Senaste nytt

Rookie-vinkel

Helgen 26-27 maj är det återigen dags för rookies att få testa på det här med att vinkla.  Anmälan öppnar måndag 2 april!

Läs mer

Wingsuit week

Under vecka 30 kommer Espen Fadnes, Scotty Bob, Val Sobol, Laurent Frat och Alex Aimard med sina vingar till Gryttjom. Är du nybörjare eller mer avancerad wingsuit-hoppare? Spelar ingen roll, detta läger är öppet för alla. In och säkra din plats på länken nedan!
Läs mer

Gryttjom Freefly Week

Under fem dagar i början av juli kommer Johannes Bergfors och Kim Törnvall och organiserar hoppning för de mer avancerade friflygarna.
Läs mer

Friflygarlägret

Vi håller oss till traditionen – Friflygarläger veckan efter midsommar! Det arrangeras i en liten mindre skara i år än föregående så var snabb med att haffa din plats när anmälan öppnar!
Läs mer

Gryttjom Vinklar Light

”Vinkla is the new black”…ja, visst är det lite så? Gryttjom Vinklar Light är ett läger för dig som inte platsar att kategoriseras vare sig som rookie eller mer avancerad hoppare. Du är lite sådär mitt emellan helt enkelt.
Läs mer

Vinter
Jan, feb, mars, april

Bygghelger 2018

Anläggningsgruppen har planerat vinterns och vårens bygghelger.
Var med och hjälp till du oxå!
Läs mer