Anmälan till

Canopy Camp

Anmälan är öppen!

Vill du förbättra din landningsteknik?
Oavsett om du är en nybörjare som vill fila på din pitch och flär, är lite mer erfaren och vill börja nosa på högfartslandningar eller kanske redan är en högfartslandare som vill utvecklas ytterligare ges nu tillfället att delta på en individuellt anpassad tvådagars-kurs med Johan och Joline Lorant Karlsson, 24-25 juni.

Kursen startar måndag morgon med en obligatorisk teori på ca 2 timmar. Denna teori innehåller allt från basic landningsteknik, säkerhetstänk och information om det första hoppet. Vi siktar på att göra 5 hopp per dag, men som alla fallskärmshoppare vet har vi vädret att ta hänsyn till, ibland blir det 4 och har man tur, mer än 5. Om det blir break på grund av väder hålls teori och grupparbeten istället.

När vi hoppar filmar både Johan och Joline landningarna. Dessa filmer briefas gemensamt för att alla ska kunna lära sig av andra, men om skillsen och fokusen är på allt för stora skillnader, behöver ni lite nyare hoppare nödvändigtvis inte behöva lyssna på Swooping. När Johan briefar skriver Joline ner allt på ett dokument, där du som elev själv sen efter hoppning kan gå tillbaka och enkelt med filmen (ges på en USB) och dokumentet se vad som var bra, vad som ska jobbas på och vad tanken/målet med hoppet var.

Det finns plats för 10 deltagare.

INFO

  • Eventdatum: 24-25 juni
  • Hopptider: 9-20
  • Coach: Johan & Joline Lorant Karlsson
  • Anmälningsavgift: 1500 SEK, inkluderar coaching samt dokumentation och filmer på personligt USB
  • Andra kostnader: din egna slot. För hoppriser se här.
  • Betalning: mer information när du fått din bekräftelse. Bekräftelse mejlas ut inom 48 tim.
  • Avbokning: ska ske senast 30 dagar innan eventets startdatum för full återbetalning. Därefter återbetalas enbart 50% av avgiften
  • Frågor? Mejla therese.larsson@skydive.se

Anmälningsavgift

1500 SEK
Anmälda

Chris Shaw
Elin Anderzon
Aleksandr Osmanov
Pilvi Juvonen
Andreas Bergström
Markus Holmsteöm
Renan Martins
Kristin Riffo